Tiden rinner iväg

På lördag har Gastor bott hos oss i 4 veckor. Helt otroligt vad tiden går fort. Han har vuxit jätte mycket under den här tiden. Han väger nu 20,1 kilo.
Ikväll var hundarna ensamma i 2 timmar för första gången och det ser ut att ha gått jätte bra. Annars så har vi löst hela sommaren rött bra så att nån av oss alltid är hemma med dom.
Jag har varit lat med kameran på sistone. Jag ska fota i helgen då vi är lediga och ska åka till torpet där hundarna kan springa fritt.
En annan fråga. Vi har en mystisk gubbe som bor på andra sidan gatan som har utsett sig själv till vaktmästare. För nåt år sedan så var han här på våran gräsmatta och grävde. Han påstod att ingen av de som bodde på våran sida brydde sig inte om trädgård. Han grävde upp jorden för att han skulle plantera med den på sin sida av gatan där de är intresserade av blommor. Han påstod att det var mylla i jorden och det är väldigt svårt att få tag på mylla för att dom har smällt upp mackar precis över myllan.??!!!
Men i alla fulla fall så det sista han gjorde i höstas innan snön kom var detta:
kan någon tala om för mig varför man gör så här med möblerna? Dom står fortfarande så. Fyller det nån funktion eller? Som sagt, han är annorlunda :)

Kommentarer
Postat av: carina

Hej! Vilken vacker hund du har skaffat dej. Jättekul att du skrev i gästboken. Vi är i chock,miste våran vackra Zeb hastigt i söndags kväll.

Kram på er

2010-05-18 @ 00:45:05
URL: http://www.hundligan.webgain.se
Postat av: Therese - Mamma till Alfred & ängeln Lucas

Hahaha, gubben med myllan kommer jag ihåg =)

Men varför gjort så med möblerna? För att ev vatten ska rinna av?? Korkat ser det iaf ut ;)



Kramar

2010-06-08 @ 23:32:38
URL: http://tostberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0